Kontaktet

Kontaktet

Ju mund të na kontaktoni në çdo kohë dhe ne do t'ju ofrojmë të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me hotelin tonë.

Na dërgoni një mesazh

Informacioni i Kontaktit

Na telefononi

+355693115256

Email

info@relax-saranda.al

Vendndodhja jonë

Rr: Idriz Alidhima, 9702 Sarandë, Shqipëri

Na ndiqni në